От ПТП-о е пострадал водачът на лекия автомобил, който е с пукната

...
От ПТП-о е пострадал водачът на лекия автомобил, който е с пукната
Коментари Харесай

МВР с подробности за сблъсъка между камион и Деу Матиз на пътя Средец-Бургас

От ПТП-о е потърпевш водачът на лекия автомобил, който е с пукната лява ключица и контузии в региона на лявата раменна става и предмишницата

Катастрофата  сред камион " Ивеко "  и лек автомобил  Деу Матиз, която стана вчера на пътя Средец-Бургас, е била поради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост от страна на товарния автомобил, прецизират от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. 

Както Флагман.бг през вчерашния ден писа ( ), конфликтът е станал на около 200 м. преди разклона за с. Черни връх в посока Бургас, при дъждовно време и влажен път. Зад кормилото на камиона е бил 22-годишен мъж от Средец, който с висока скорост е блъснал спрелия в отбивката лидер на корейския автомобил - 29-годишен бургазлия. 

От удара и двете МПС излизат отвън пътното платно. Най-тежко е потърпевш водачът на Деу Матиз-а, който е с пукната лява ключица и контузии в региона на лявата раменна става и предмишницата. Бургазлията е без заплаха за живота, бил е прегледан в болница " Бургас мед "  и освободен за домашно лекуване.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР